SÄHKÖPYÖRIÄ JA POLKUPYÖRIÄ IISALMESTA

Tuunela Motorsport myy korkealaatuisia Rocky Mountain- , Rock Machine ja Whyte-sähköpyöriä sekä -polkupyöriä. Myymme pyörät valmiiksi säädettynä ja hoidamme pyörien huollot jatkossa. Saat meiltä myös kaikki varaosat ja tarvikkeet pyöräilyyn.

Soita: 040 522 2606!

Laadukkaat sähköpyörät

Myymme asiakkaille korkealaatuiset Rocky Mountain, Rock Machine ja Whyte sähköpyörät ja polkupyörät. Saat meiltä kaikki pyörät valmiiksi säädettyinä ja ajovalmiina, ja varmistamme, että myös ajovarusteesi ovat kunnossa vauhdikasta matkantekoa varten.

 

Rocky Mountain on kanadalainen polkupyörävalmistaja, jolta löytyy maastopyöriä ja sähkömaastopyöriä koko perheen tarpeisiin. Valmistajan pyörät ovat myös ammattilaisten suosiossa! Whyte puolestaan on brittiläinen polkupyörävalmistaja, jonka valikoimista löydät muun muassa maastopyöriä, maantiepyöriä, kaupunkipyöriä ja sähköpyöriä vaativaankin makuun.
Rock Machine on vuonna 1994 perustettu merkki, jonka pyörät tulevat huippumodernilta tehtaalta Euroopasta. Valikoima kattaa pyörät kaikenikäisille maantieltä maastoon.

Lisäapua raskaallekin reitille

Sähköpyörien suosio on kasvanut, ja yhä useampi valitsee kulkupelin, joka tarjoaa lisävoimaa ajoon. Sähköpyörä tarjoaa perinteisen pyörän tavoin mahdollisuuden liikkua raikkaassa ilmassa, jopa omia polkujaan ja reittejään.

 

Sähköpyörän etuna on se, että saat lisäapua raskaimpiin reittiosuuksiin. Näin kuljettuja matkoja voi helpottaa ja jopa pidentää. Halutessasi voit käyttää sähköpyörää kuin tavallista polkupyörää. Kytket moottorin päälle silloin, kun sitä tarvitset! Huomaa, että kytkettyäsi sähköpyörän moottorin päälle matkanteko vauhdittuu suhteessa perinteiseen pyöräilyyn. Turvavarusteiden, erityisesti kypärän, onkin syytä olla kunnossa.

 

Samalla kun pidät huolta kunnostasi, teet ympäristön kannalta viisaan valinnan. Sähköpyörän edut ovat verrattomat suhteessa esimerkiksi polttoainekäyttöiseen autoon, moottoripyörään tai skootteriin. Kerromme mielellämme lisää sähköpyöristä ja meillä tarjolla olevista vaihtoehdoista – ota yhteyttä!

040 522 2606

Sähköpyörien huolto ja varaosat

Takaat sähköpyöräsi toimintavarmuuden puhdistamalla pyöräsi mudasta, hiekasta, lumesta ja jäästä. Myös renkaiden paine on hyvä tarkistaa säännöllisesti, sillä puolityhjät polkupyöränkumit kuluvat nopeammin. Sähköpyörän akku on syytä säilyttää lämpimässä ja kuivassa paikassa, ja sähköpyörää on hyvä käyttää säännöllisesti akun pitkäikäisyyden varmistamiseksi. Lataaminen ja tyhjentäminen tekevät akulle hyvää.

 

Sähköpyörä tarvitsee myös säännöllisiä huoltoja, jotka kannattaa uskoa ammattilaisen käsiin. Ensimmäinen huolto tulee ajankohtaiseksi noin kolmen kuukauden kuluttua ostosta. Lisäksi tarvitaan vuosihuolto. Esimerkiksi polkupyörän iskunvaimentimet saadaan kuntoon iskunvaimenninhuollossamme. Maastopyörien iskunvaimentimia hankimme tarvikkeita maahantuovien Rock Shoxin ja Foxin kautta.

Tarjoamme huollot ja valmistajan laadukkaat varaosat Rocky Mountainin ja Whyten sähköpyörille ja polkupyörille – soita ja kysy lisää!

040 522 2606