Iskunvaimentimien säädöt ja huollot Iisalmesta koko Suomeen

Tuunela Motorsport on Iisalmessa toimiva yritys, joka tekee iskunvaimentimien huollot ja säädöt vuosien kokemuksella koko Suomeen. Myymme myös iskunvaimentimia, niiden varaosia ja muita moottorikelkkailutarvikkeita. Palvelu onnistuu  Matkahuollon avulla koko suomeen.

Soita: 040 522 2606

Iskunvaimentimien säännöllinen huolto kannattaa

Iskunvaimentimien säännöllinen huolto kannattaa, sillä huollettu iskunvaimennin kestää pidempää käyttöä ja toimii optimaalisella tavalla. Säännöllisesti suoritettu ja ammattitaidolla tehty huolto vähentää myös osien liian nopeaa kulumista. Iskunvaimentimien huollossa puramme iskunvaimentimen, pesemme osat ja käymme ne huolellisesti läpi. Vaihdamme kuluneet ja vahingoittuneet osat uusiin, laadukkaisiin varaosiin. Käytössämme on koneellinen ilmauslaite. Tarvittaessa vaimennuksen muutokset ja simmitys. Kysy lisää!

info@tuunelamotorsport.fi

Iskunvaimennintyöt ammattitaidolla

Teemme vahvalla ammattitaidolla iskuvaimentimien huollot ja säätötyöt moottorikelkoille, motocross-pyörille, enduropyörille, maastopyörille ja moottoripyöriin Iisalmessa. Teemme sekä perushuoltoja että iskunvaimentimien säätöjä.. Meiltä saat myös iskunvaimentimet sekä iskunvaimentimien varaosat ja tarvikkeet nopeilla Matkahuollon toimituksilla kaikkialle Suomeen.

 

Annamme lisäksi testausapua ja neuvontaa kaikkiin iskunvaimentimiin liittyvissä kysymyksissä – ota rohkeasti yhteys asiantuntevaan henkilökuntaamme. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse.

040 522 2606

Huolto- ja säätötyöt ripeästi ja kilpailukykyiseen hintaan

Säädämme vuosien kokemuksella ja vahvalla osaamisella iskunvaimennuksen juuri sinulle sopivaksi. Käytössämme on iskunvaimentimien koneellinen ilmauslaite sekä muut tarvittavat laitteet ja työkalut, joiden avulla iskunvaimentimet on vaivatonta huoltaa ja korjata. Toteutamme säätötöitä huollon yhteydessä – ota yhteyttä ja kysy lisää! Meillä voit asioida mistä päin Suomea tahansa.

info@tuunelamotorsport.fi